/Vrienden van

Het programma Vrienden van Techniek Talent Gouda bestaat uit bedrijven die zich verbinden aan het netwerk waarin overheid, onderwijs en bedrijfsleven in Gouda met elkaar samenwerken. Binnen dit netwerk zetten partijen zich gezamenlijk in voor aantrekkelijk, innovatief en duurzaam techniekonderwijs om de Goudse jeugd toe te leiden naar een opleiding en een loopbaan in de techniek. Veel bedrijven hebben zich al verbonden aan het vmbo en/of mbo en ondersteunen de praktische scholing van leerlingen door middel van stages, bedrijfsbezoeken en gastlessen.

Maar ook voor jongere kinderen is het belangrijk dat zij in aanraking komen met techniek en technologie. In Gouda hebben we daarvoor een prachtige voorziening: de Techniekwerkplaats. Een inspirerende leeromgeving op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek waar de Goudse jeugd zich ontwikkelen in vaardigheden die passen bij de 21e eeuw en de beroepen van de toekomst. Dit maakt de Techniekwerkplaats ontzettend waardevol als broedplaats van Goudse techniektalenten.

Om het voortbestaan van de Techniekwerkplaats te waarborgen en de lokale betrokkenheid te vergroten, hebben we onderstaand Vriendenprogramma ontwikkeld. Met het lidmaatschap ondersteunen bedrijven en brancheverenigingen de programmering in de Techniekwerkplaats. Het onderwijsprogramma is bedoeld om alle kinderen in de Gouda te laten kennismaken met techniek en technologie. Daarnaast bieden we met het buitenschoolse programma de mogelijkheid voor verdieping en verbreding om kinderen echt enthousiast te maken. Word Vriend van Techniek Talent Gouda en investeer daarmee in toekomstige Goudse techniektalenten!

Techniekmaten

Lees in deze flyer meer over de verschillende techniekmaten en kies welke exposure het beste past. Als Vriend van Techniek Talent Gouda ben je echt betrokken. Bovendien krijg je er als bedrijf naamsbekendheid (op korte termijn) en nieuwe, technische medewerkers (op de langere termijn) voor terug.

Meedoen?

Vul dan onderstaand formulier in:

Vrienden van Techniek Talent Gouda