/Antoniusmavo XL

Profiel Smart Technology & Design (vmbo)

Heb je een GL of TL advies? Bij de Antoniusmavo XL kun je binnen de mbo-leerroute kiezen voor de richting Smart Technology & Design.

Elke dag lees je over nieuwe technologieën. Bij Smart Technology & Design ga je aan de slag slimme technologieën en ontdek je welke oplossingen, ideeën en processen hierbij een rol spelen. Je leert veel, niet alleen kennis maar ook vaardigheden! De opdrachten die je krijgt, voer je samen met je groep uit, van concept tot eindproduct. Zelfstandig werken, creatief zijn en dingen onderzoeken met je groep, of alleen zijn belangrijk binnen dit thema. Leren en doen staan centraal, je gaat aan de slag met toekomstige vragen die er vanuit de samenleving aan je gesteld worden.

Binnen Smart Technology & Design kun je voor de volgende thema’s kiezen:

Robotica

Ben jij gek op programmeren en ontwerpen? Deins je niet terug voor een ingewikkelde formule? Kies dan voor robotica en ontwerp en maak je eigen op afstand bestuurbare auto. Het is makkelijker dan je denkt!

Duurzaamheid + Design

Wil jij je inzetten voor een betere wereld? Wil je nadenken over duurzame oplossingen? Kies dan voor dit thema, en bedenk, ontwerp en maak een product voor een betere wereld.

Vormgeving + Typografie

Ben je altijd met vormgeving bezig, houd je er van om alles er netjes uit te laten zien en vind je het leuk om met computers te werken? Of heb je creatieve of commerciële ideeën voor nieuwe producten? Dan past de module Vormgeving en typografie helemaal bij jou! Kies dit thema en bedenk een nieuw tijdschrift en maak zelf de foto’s en de rapportages.

Wil je meer weten? Bekijk dit filmpje: