Nieuws

Inspiratie voor PO

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat techniekonderwijs een belangrijke plek inneemt in de lesbehoefte. De media staat vol met berichten over het nijpende tekort aan technisch onderlegde medewerkers. Hierin kunnen wij verandering brengen! Hoe geef je techniekonderwijs in het Primair Onderwijs op structurele wijze vorm? Welke Goudse instanties kun je raadplegen voor meer vakkennis, financiële vergoedingen en andere vragen?

De lessen in de Techniekwerkplaats (in de Chocoladefabriek) en de inzet van Maakboek zijn aantrekkelijke middelen om techniekonderwijs in het PO op professionele wijze te ondersteunen. We denken graag met u mee over een doorlopende leerlijn techniek en digitale technologie voor de groepen 5 t/m 8.

Daarom organiseren we op dinsdag 23 januari 2024 een inspiratiebijeenkomst voor besturen, directies en andere belangstellenden uit het PO. Wil je als directeur/bestuurder weten hoe je techniek in het onderwijscurriculum kunt verwerken en kunt borgen in het beleid van je school? Ben je als techniekcoördinator op zoek naar inspiratie of concrete materialen om mee aan de slag te gaan? Heb je als leerkracht niet veel affiniteit met techniek en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Deze bijeenkomst is voor iedereen interessant, we stellen een inspirerend programma samen. Bovendien is er voldoende gelegenheid om ervaringen te delen, zelf aan de slag te gaan en te netwerken. De inloop is om 15.30 uur. Mis het niet!

Aanmelden kan via deze link! Neem gerust uw techniekcoördinator of een andere belangstellende collega mee! Meer informatie over het exacte programma volgt.